Wie is …

 


 

Aangenaam

Als oprichter van Technical Animations wil ik me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Mark Fritschij en ik heb 25 jaar ervaring in de industriële markt. Techniek en wetenschap zijn mijn passie. In de technische, industriële markt voel ik me thuis.

Na mijn opleiding HTS Technische Computerkunde begon ik als software engineer in de industriële automatisering. Daarna kwam ik in aanraking met 3D CAD/CAM, gevolgd door 3D animaties. 2D animaties kwamen daar later nog bij.

Gebruikersvriendelijkheid heeft bij mij altijd voorop gestaan. Want als mensen niet begrijpen hoe ze iets moeten gebruiken, dan ontstaat er ergernis en weerstand om het te gaan gebruiken. 

Dat uitgangspunt gold ook voor het trainingsmateriaal en de (delen van) handleidingen die ik schreef voor mijn gemaakte software. De materie uitleggen ging me goed af, al kostte het flink wat inspanning om instructies begrijpelijk en eenduidig te verwoorden. Toen ik in aanraking kwam met 3D CAD en –animaties, werd de toegevoegde waarde ervan snel duidelijk. Net als ieder ander raak ik gefrustreerd als iets niet duidelijk is.

In animaties zie ik een geweldige oplossing. Ik ben visueel ingesteld, dus met dit werk voel ik me in mijn element.

Binnen Technical Animations zet ik mijn technische, visuele en creatieve kwaliteiten in om duidelijkheid te scheppen. Het is mijn visie om mensen laten zien wat moeilijk in woorden is te vatten. Daarbij vind ik dat mijn animaties toegankelijk moeten zijn voor een breed publiek. Mijn focus richt zich in eerste instantie dan ook niet op dure ultra creativiteit, maar op duidelijkheid en betaalbaarheid.


Contact

Technical Animations
Oevergriend 68
1356 ED Almere

Tel. 036 8484 760
Mob. 06 533 567 68
KvK : 39097546

E-mail  
info@technicalanimations.nl