Toepassing

 Animaties van Technical Animations zijn inzetbaar voor veel doelen en alleszins betaalbaar. Wanneer uw product in een 3D CAD systeem is ontworpen, beschikt u al over een 3D model. In dat geval bespaart u aanzienlijk op de kosten, omdat Technical Animations dan het model niet meer hoeft te modelleren.

Presentatie
Tijdens verkoopprocessen van complexe producten of diensten is het soms  lastig uit te leggen wat uw product doet of hoe het werkt. Met een animatie wordt dat een stuk eenvoudiger. Niet alleen begrijpen uw klanten uw aanbod  sneller, ze snappen zo ook het onderliggende proces. Dat geeft vertrouwen in uw deskundigheid. Dan is het makkelijker om uw klanten te overtuigen van de werkzaamheid en kwaliteit van uw product. Op beurzen, in tv-reclame of op het internet is een animatie een echte  aandachttrekker. Daarmee is de nieuwsgierigheid gewekt.

Handleiding / Training
Wanneer u een handleiding elektronisch aanbiedt, kunt u daarin gemakkelijk animaties opnemen. Dat is duidelijker en inzichtelijker dan teksten met tekeningen of foto’s. Hierdoor is de gebruiker sneller up ‘n’ running en maakt die minder fouten. Dat voorkomt een onnodig beslag op uw helpdesk of serviceorganisatie. Met het maken van een duidelijke, ondubbelzinnige schriftelijke handleiding zijn veel tijd en hoge drukkosten gemoeid. Een instructie met animaties op internet is toegankelijker en eenvoudiger en goedkoper te updaten. Dat levert u veel goodwill op van (potentiële) klanten en consumentenorganisaties.

Productontwikkeling
Door animaties te gebruiken tijdens het ontwerpproces verkrijgt u in een vroeg stadium inzicht in de werking van het product en mogelijke knelpunten. Zo wordt bijvoorbeeld snel duidelijk of het eindproduct wel in elkaar gezet kan worden en hoe makkelijk of lastig het is te onderhouden. Zo nodig kunt u al wijzigingen doorvoeren, voordat het eerste prototype is gemaakt. Daardoor zijn minder prototypes nodig. Dat bespaart u tijd en geld.
Contact

Technical Animations
Oevergriend 68
1356 ED Almere

Tel. 036 8484 760
Mob. 06 533 567 68
KvK : 39097546

E-mail  
info@technicalanimations.nl